Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.

Sång och lek i Mariakyrkan (0-5 år med föräldrar)

Öppen verksamhet för föräldrar med baby/barn. Onsdagar kl. 9.30–11.30 i Mariakyrkan. Här ges möjlighet att fika, leka, sjunga eller bara umgås. Vid frågor kontakta: Josefin Creutzer.

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Babysång

Välkommen till sång och dans för det lilla barnet i Mariakyrkan. Babysång erbjuds på onsdagar kl. 10.00 vid ett begränsat antal tillfällen under terminen, och anmälan krävs. Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta Josefin Creutzer.

STORA och små - öppen förskola (0-5 år)

Måndagar 9.30–11.30 i Sigfridskyrkan med start 31 augusti.
För dig som är dagledig med barn 0-6 år. Vi fikar, umgås, leker och pysslar. Vi har sångstund och kyrkstund.  Vid frågor kontakta Helene Hult.

Gruppverksamhet i Sigfridskyrkan

I samtliga tre grupper har vi samma mål. I vår verksamhet skall barnen få lära kyrkorummet och lära sig om bibeln och dess berättelser. Vi pratar om våra högtider och varför vi firar dem. Varje gång har vi en kyrkstund. Barnen är välkomna med sina frågor och funderingar. Vi vill att barnen skall känna sig hemma i Sigfridskyrkan och att få vara den dom är utan att prestera. I vår härliga källare finns gott om möjligheter till lek, pyssel och andra aktiviteter så som pingis, airhockey m.m Varje gång finns en planerad aktivitet men också tid för fri lek. Vi tycker det är viktigt att alla barn blir sedda och att vår verksamhet håller god kvalité. Därför har vi begränsat antal platser i våra grupper. I varje grupp finns plats för 15 barn.

Miniorer åk F-2
Torsdagar kl. 15.30-17

Juniorer åk 3-4
Tisdagar kl. 15.30 -17

Storjuniorer åk 5-6
Torsdagar efter skolan. Tid uppdateras till hösten

Kontaktperson för gruppverksamheten i Sigfridskyrkan är Helene Hult

Mariakyrkans verksamhet

För mer information om Mariakyrkans barnverksamhet, kontakta Josefin Creutzer.

Barnkörer (se körer)