Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.

Sång och lek i Mariakyrkan (0-5 år med föräldrar)

Öppen verksamhet för föräldrar med baby/barn. Onsdagar kl. 9.30–11.30 i Mariakyrkan. Här ges möjlighet att fika, leka, sjunga eller bara umgås. Vid frågor kontakta: Carina Berggren eller Josefin Creutzer.

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Babysång

Välkommen till sång och dans för det lilla barnet i Mariakyrkan. Babysång erbjuds på onsdagar kl. 10.00 vid ett begränsat antal tillfällen under terminen, och anmälan krävs. Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta Carina Berggren.

STORA och små - öppen förskola (0-6 år)

Måndagar & fredagar 9.30–11.30 i Sigfridskyrkan.
För dig som är dagledig med barn 0-6 år. Vi fikar, umgås, leker och pysslar. Vi har sångstund och kyrkstund. Vid frågor kontakta Helene Hult. Verksamheten är slut för terminen. Startar igen v.36.

Miniorer (fk-åk 2)

Tisdagar kl. 17.30-18.30 i S:t Sigfrids kyrka. Du kan räkna med sång, lek, pyssel och spel. Det blir även upptäcksfärd i kyrkan och du kommer få lära dig lite mer om årets högtider och bibelns berättelser. Det finns plats för 15 i gruppen. Terminstart 4 september! Anmälan till Helene Hult senast 19 augusti.

Juniorer (åk 3-5)

Tisdagar efter skolan fram till kl. 17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Vi startar med mellanmål och avslutar med andakt. Däremellan finns möjlighet till olika aktiviteter i Sigfrids källare. Det finns plats för 15 i gruppen. Terminsstart 4 september! Anmälan till Helene Hult senast 19 augusti.

OnLine27 (åk 6-7)

Onsdagar efter skolan fram till kl.17.30 i S:t Sigfrids kyrka. Drop-in med mellanmål och avslutning med andakt. Däremellan umgås, snackar, spelar/lyssnar vi på musik och hänger i Sigfrids källare. Kom och häng med oss du också! Det finns plats för 20 i gruppen. Anmälan till Helene Hult, senast 19 augusti. Vårterminen startar den 5 september.

Mariakyrkans verksamhet

För mer information om Mariakyrkans barnverksamhet, kontakta Carina Berggren.

Är du intresserad av sång och drama kan du läsa om det här.