Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.

Sång och lek i Mariakyrkan (0-5 år med föräldrar)

Öppen verksamhet för föräldrar med baby/barn. Onsdagar kl. 9.30–11.30 i Mariakyrkan. Här ges möjlighet att fika, leka, sjunga eller bara umgås. Vid frågor kontakta: Josefin Creutzer.

Följ oss på facebook så får du kontinuerlig information vad som händer i gruppen, samt möjlighet att få kontakt med ansvariga och deltagare.

Babysång

Välkommen till sång och dans för det lilla barnet i Mariakyrkan. Babysång erbjuds på onsdagar kl. 10.00 vid ett begränsat antal tillfällen under terminen, och anmälan krävs. Har du frågor eller vill anmäla dig kontakta Josefin Creutzer.

STORA och små - öppen förskola (0-6 år)

Måndagar & fredagar 9.30–11.30 i Sigfridskyrkan.
För dig som är dagledig med barn 0-6 år. Vi fikar, umgås, leker och pysslar. Vi har sångstund och kyrkstund. Höstterminen startar v. 35. Vid frågor kontakta Helene Hult.

Miniorer (fk-åk 2)

Torsdagar kl. 15.30-17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Du kan räkna med sång, lek, pyssel och spel. Det blir även upptäcksfärd i kyrkan och du kommer få lära dig lite mer om årets högtider och bibelns berättelser. Det finns plats för 15 i gruppen, anmälan.
Höstterminen startar v. 35. Kontaktperson är Helene Hult.

Juniorer (åk 3-5)

Tisdagar kl. 15.30-17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Du kan räkna med sång, lek, pyssel och spel. Det blir även upptäcksfärd i kyrkan och du kommer få lära dig lite mer om årets högtider och bibelns berättelser. Det finns plats för 15 i gruppen, anmälan.
Höstterminen startar v. 35. Kontaktperson är Helene Hult.

Tonårsgruppen (åk 6-7)

I höst startas en tonårsgrupp som kommer ses på onsdagar kl. 15.30-17.00 i S:t Sigfrids kyrka. Mellanmål, gemenskap, airhockey, pingis, pyssel eller helt enkelt bara vara. Andakt.

Kontaktperson är Helene Hult.

Mariakyrkans verksamhet

För mer information om Mariakyrkans barnverksamhet, kontakta Josefin Creutzer.

Är du intresserad av sång och drama kan du läsa om det här.