Digitalt kyrkoår

I år får vi hitta nya vägar att vara kyrka när vi inte kan mötas så som vi är vana att göra. Här kommer vi lägga ut små filmer inför söndagen, som en liten introduktion till veckans tema. Det kan även komma en och annan överraskning.

Söndagsgudstjänsterna har övergått i ljuständning, bön och musik, och S:t Nicolai kyrka kommer är öppen för kortare besök mellan kl.11.00-13.30. Tanken är att få ett flöde av besök i kyrkan, med ingång vid stora entrén, och utgång vid främre för att undvika trängsel. Antalet besökare regleras vid ingången (maximalt 8 totalt). Under öppethållandet kommer det vara textläsning, bön och musik i kyrkan. Tacksägelseringning kl.12.00 för de som avlidit.