Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Musik i S:t Sigfrids kyrka

I S:t Sigfrids kyrka svänger det lite extra mycket! Här sjungs det gospel, spelas jazz och blues. Håll utkik efter kommande datum för Gospel Train och Jamkvällarna med musiker Johan Sundström. Självklart kan du även komma hit för att varva ner. Varje termin har vi mässor i Taizéton, där meditationen och stillheten står i centrum.


Gospel Train

Sjung gospel i Sigfridskyrkan. Minst en gång per termin har du möjlighet att tillsammans med rutinerade Sigfridskören lära dig sånger, träna röstteknik och vara med på en härligt svängig gospelkonsert/gudstjänst på kvällen. Vi ordnar med lunch och aktiviteter för barnen under dagen. Nytt för denna termin är att det, för den som vill, finns möjlighet att sjunga mer gospel och medverka på en till gospelkonsert samt sjunga gospel på första advent i Sigfridskyrkan. Häng med! Anmäl dig till körledare Johan Sundström.

Jamkvällar

Tillsammans spelar vi jazz & blues. Här möts nybörjare och rutinerade musiker i avslappnad miljö. Ta med ditt instrument och var med och jamma med vårt husband eller sitt ner med en kopp kaffe och lyssna på skön musik. Ansvarig är Johan Sundström. 

Mässa i Taizeton 

20 min innan mässan (kl. 16.40) är det välkommet att komma och lära sig Taize-sånger. Mässan startar kl. 17.00
Läs mer om Taizé och vad det innebär!

After work med fredagsmys

Några gånger per termin har vi After work. Vi äter tillsammans och sedan finns det aktiviteter för alla barn medan de vuxna dricker kaffe och lyssnar på skön musik.

Gudstjänst med Julmusikal

Den 17 december kl. 17.00 framförs musikalen "Kärlekens väg" 
Kärlekens väg är en ovanlig julmusikal - ovanlig på så sätt att den utspelar sig mestadels i himlen. Vi får följa Gabriel och två blivande skyddsänglar under en av de mest laddade dagarna i himlen - då sonen väljer att lämna sin härlighet för att födas som en människa på jorden. 
Medverkande: Sigfridskören tillsammans med några solister och skådespelare