Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Musik i S:t Sigfrids kyrka

I S:t Sigfrids kyrka svänger det lite extra mycket! Här sjungs det gospel, spelas jazz och blues. Håll utkik efter kommande datum för Gospel Train och Jamkvällarna med musiker Johan Sundström. Självklart kan du även komma hit för att varva ner. Varje termin har vi mässor i Taizéton, där meditationen och stillheten står i centrum.


Gospel Train

Sjung gospel i Sigfridskyrkan. Minst en gång per termin har du möjlighet att tillsammans med rutinerade Sigfridskören lära dig sånger, träna röstteknik och vara med på en härligt svängig gospelkonsert/gudstjänst på kvällen. Vi ordnar med lunch och aktiviteter för barnen under dagen. Häng med! 

Nästa gospel train är inplanerad den söndag 18 mars Samling från kl. 10.00 och avslutning med gudstjäsnt kl. 17.00, anmälan till Hanna Åberg senast 11 mars.

Jamkvällar

Tillsammans spelar vi jazz & blues. Här möts nybörjare och rutinerade musiker i avslappnad miljö. Ta med ditt instrument och var med och jamma med vårt husband eller sitt ner med en kopp kaffe och lyssna på skön musik. Ansvarig är Hanna Åberg.

Mässa i Taizeton 

20 min innan mässan (kl. 16.40) är det välkommet att komma och lära sig Taize-sånger. Mässan startar kl. 17.00
Läs mer om Taizé och vad det innebär!

Nästa Taizémässa är söndag 15 april kl. 17.00. Kören medverkar.

After work med fredagsmys

Några gånger per termin har vi After work. Vi äter tillsammans och sedan finns det aktiviteter för alla barn medan de vuxna dricker kaffe och lyssnar på skön musik.

Nästa After work är fredag 20 april kl. 18.30. Stina Andersson och Hanna Åberg framför musik från Benny Andersson.

Körkonsert med De La Gardie

Elever från De La Gardiegymnasiet framför en körkonsert tisdag 8 maj kl. 18.00.