Drop-in-vigsel i S:t Nicolai kyrka

2019-03-18

Hjärtligt välkomna till 10:e upplagan av Kärleksfulla Lidköping! Kärleksfulla Lidköping är ett av Sveriges mest kärleksfulla evenemang!

Går ni i giftastankar passar det utmärkt att vigas på drop-in denna dag! S:t Nicolai kyrka har öppet portarna mellan kl. 10-15. Vigseln tar ca. 20 minuter. Sångsolist, kantor och präst finns på plats.

Om ni har er hindersprövning klar är det bara att dyka upp. Hindersprövning skaffar man hos skatteverket, och det har en giltighetstid på tre månader. Kom ihåg att minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.

Vill ni ändå förboka en tid går det bra att ringa till kansliet i förväg. Vanligtvis släpper vi varje heltimme till förbokningar.

Lördag 11 maj kl. 10.00-15.00 i S:t Nicolai kyrka

Drop-in-vigsel i S:t Nicolai kyrka