Drop-in vigsel i S:t Nicolai kyrka

2018-05-26

Snabbvigsel utan avkall på romantiken!

Denna vigselform tar ca. 20 minuter, och innehåller alla moment en traditionell vigsel innehåller, fast i lite nerbantad form. Svenska kyrkan erbjuder alla vigselpar en sångsolist, kantor och präst. Väl i kyrkan har ni möjlighet att välja hur innehållet skall se ut i form av sång, psalm och musikstycke.

Själva vigseln sker i Mariakapellet inne i S:t Nicolai kyrka. Kapellet lämpar sig extar bra för det lilla sällskapet, för att få det att kännas personligt och intimt. Här finns plats för lite gäster, om man så önskar.

För att vara säker på att inte behöva vänta kan man anmäla sig för en tid i förväg till pastorsexpeditionen, 0510-684 00. Om ni har er hindersprövning klar (ansök hos skatteverket några veckor innan 26 maj) är det annars bara att dyka upp!

Kom ihåg att åtminstone en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan!

Lördag 26 maj kl. 10.00-14.00

Här  kan du se de musikval och solosånger som erbjuds!

Drop-in vigsel i S:t Nicolai kyrka