Följ med till Taizé!

2018-06-03

I Taizé lever ett kristet brödraskap som grundades 1940. Idag finns ett nittiotal bröder från c:a 25 länder. Här lever de tillsammans i enkelhet och bön. Den gemensamma bönen i kyrkan (tre gånger om dagen) är själva hjärtat i taizé.

Resan
Bussen avgår lördag 4 augusti, och vi är hemma igen måndag 13 augusti. Vi är alltså borta sammanlagt 10 dagar. Bussresan tar ca. 28 timmar enkel resa.

Boende och mat
Vi sover i tält tillsammans, det finns dusch och toalett i närheten. Mat serveras tre gånger om dagen. Har du allergi eller andra speciella behov prata direkt med din ledare om detta.

Pris (resa, kost och logi)
Ungdomar (födda -02 till -89) 800 :-

Personer som är 30 år och över, får följa med i mån av plats, kostnad 4020 :-. Eventuell subventionering av priset diskuteras med varje församling.

OBS! Kostnader för mat under resan tillkommer, samt fickpengar!

Anmäl dig så fort som möjligt, men senast 1 juni!

För info och anmälan kontakta Karin Enerbäck!

Följ med till Taizé!