Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Föreläsning i Nicolaigården

2018-11-26

Göran Larsson är präst och leg. psykoterapeut, verksam vid Sankt Lukas Dalarna i Falun. Han är en flitigt anlitad föreläsare i ämnen som berör mänsklig växt och mognad och författare till den uppmärksammade boken Skamfilad som sålts i över 12 000 exemplar.

Vi människor behöver leva med både rötter och vingar. Rötter för att kunna stå stadiga och starka. Vingar för att kunna leva helt och fullt och förverkliga våra vackraste drömmar. Många av oss känner att vi saknar det ena - och inte riktigt vågar det andra. Vi gömmer undan de vi verkligen är. Vi utvecklar strategier och spelar olika roller för att passa in, samtidigt som vi längtar efter att förverkliga oss själva.

Göran kommer till Nicolaigården på tisdag kväll och vill med sin föreläsning ”Rötter och vingar” ge dig en möjlighet att stanna upp och upptäcka vad det är som sker i det som synes ske. Göran lovar tid för eftertanke, sinnesro – och ett och annat gott skratt. Vi människor behöver hitta balans mellan det inre livet och det yttre, våra egna behov och andras krav. Arrangör är Svenska kyrkan i Lidköping.

« Tillbaka

Föreläsning i Nicolaigården