Vi fortsätter att skriva ur hjärtat!

2017-10-14

Under våren har några skrivsugna personer samlats i Nicolaigården för att helt kravlöst sätta ord på sina tankar och känslor. Vi fortsätter nu under höstterminen att inbjuda till att skriva ur hjärtat. Ledare för dessa samlingar är Marianne Berglund, som är författare och givit ut ett antal böcker, och Anita Ingvarsdotter, som arbetar i församlingen som sjukhuspräst och församlingspräst. Under höstterminen kommer Marianne att ge deltagarna även lite mer handfasta råd och tips om hur man skriver och bygger upp en berättelse.

Skrivkursen är på torsdagar med början den 14 september.
Plats: Nicolaigården, tid: kl 18.00-19.30.
Ingen anmälan behövs, utan du är välkommen den gång eller de gånger du känner ett behov av att i skrift få formulera dina tankar och känslor.

För ytterligare info, ring 073 9490454 (Marianne) eller 0730 747405 (Anita).

Vi fortsätter att skriva ur hjärtat!