Orkesterkonsert - Musica Vitae

23 oktober kl. 19.00 i S:t Nicolai kyrka
Kammarorkestern Musica Vitae med solisten och operasångerskan Lisa Larsson.
Biljetter via Kulturbiljetter.

läs mer ››

Musik och fotoutställning i kyrkan

Under Konstafton den 2 november kan du njuta av både musik och vackra bilder i S:t Nicolai kyrka.

Eftermiddagsfika med program

Lyssna till "Hjärtans sånger" medans du dricker en kopp kaffe i gott sällskap.

RETRET i Nicolaigården

Lördag 16 november 9.30-16.30
När dagarna blir kortare vänder vi blicken framåt för att se de nya möjligheter som Gud vill ge och vi får ta emot.

Teater Dictat besöker Lidköping

19 November kl. 18.30 i Nicoaligården framför de en föreställning om en hoppfull framtid, något som är nog så viktigt i dessa tider.

Musikgudstjänst i Mariakyrkan

"Var inte rädd för mörkret" är temat på denna musikgudstjänst med Magpies - vokalensemble från norra skaraborg.

Familjekväll för alla åldrar i Sigfrid

Kvällen inleds med gudstjänst och vi äter tillsammans i anslutning till den.

24 oktober & 5 december kl. 17.00

Julaftonsgemenskap i Missionkyrkan

I år hålls julfirandet i Missionkyrkan mellan kl. 13.00-17.00. Anmälan senast 16/12 kl 12.00 till 0510-301280 eller missionskyrkan@lidkoping.org Glöm inte att meddela specialkost och ålder på barn.