Sommarens öppettider

Sommarens öppettider och veckoprogram i våra kyrkor.

Läs mer ››

Avtackning och välkomnande

Avslutning på sommarkyrkan och terminsupptakt den 18 juni kl. 10.00 i S:t Nicolai kyrka.

Regnbågsmässa under Prideveckan

Under perioden 2-8 september arrangeras pridevecka i Lidköping.

Upplev glädjen i körsången!

I Lidköping finns barnkörer och vuxenkörer av olika slag. Under hösten hoppas vi också kunna ha ett ungdomskörprojekt. Intresserad? Hör av dig!

Eftermiddagsfika med program

Välkommen till Nicolaigården för att ta del av program och dricka en kopp kaffe i god anda. Tre tillfällen denna termin med start 17 september.

Betakurs i höst!

För dig som tidigare gått en Alphakurs, oavsett hur länge sedan det var eller vart du gick.

Aktiviteter under Diakonins månad

Under september månad uppmärksammar vi Diakoni lite extra. Fokus i år är Äldres psykiska ohälsa. Det kommer vara en del aktiviteter på temat under v 39.

En dag för dig som sörjer!

En heldag med samtal, föredrag och stillhet, för dig som behöver någon att dela din sorg med. Oavsett anledning till din sorg, eller hur gammal alt. ung du är. Alla är välkomna! Mer information kommer allt eftersom planeringen tar form. Börja med att boka in 19 oktober

Musik och fotoutställning i kyrkan

Under Konstafton den 2 november kan du njuta av både musik och vackra bilder i S:t Nicolai kyrka.

Familjekväll för alla åldrar i Sigfrid

Kvällen inleds med gudstjänst och vi äter tillsammans i anslutning till den.

24 oktober & 5 december kl. 17.00