En dag med psalmer i Sigfrid

Söndag 21 oktober står Psalmen i fokus i S:t Sigfrids kyrka. Dagen börjar kl. 9.00 och avslutas med Gudstjänst kl. 17:00. Lunch till självkostnadspris. Anmälan till Hanna Åberg senast 15/10.

Eftermiddagsfika med program

Tisdag 23 oktober kl. 14.00 kommer arkeologerna Anna Nyqvist Thorsson & Annelie Nittenberg och berättar om de nya rönen om Lidköpings äldsta historia. Välkommen till eftermiddagsfika med program!

Råda och S:t Nicolai kyrkokörer

S:t Nicolai kyrka lördag 27 okt kl. 17.00
Fri entré, kyrkan öppnar 16.15.

Föreläsning i Nicolaigården

Tis 30 oktober kl. 18.30 - Mot alla odds?
När hjärnan tvivlar och hjärtat vill tro. Biologen och författaren Stefan Edman föreläser om hur naturupplevelser, konst och litteratur hjälper oss att möta livets glädje och sorg, i förundran och förtröstan

Ikoner i S:t Nicolai kyrka

I S:t Nicolai kyrka kan man den 3 november
njuta av ikoner målade av Lisa Chemnitz. En ikon är en bild som målats på en träplatta och försetts med bladguld eller platina i flera färger.

Höstkväll i S:t Sigfrids kyrka

Fredag 9 november kl. 18.00
Sigfridskören sjunger musik ur Erik Tillings
Folktonsmässa ”I dina vingars skugga” och
Mats Bengtsson pratar om mässans olika delar. Vi äter en enklare måltid tillsammans till självkostnadspris.

Föreläsning i Nicolaigården

Mån 26 november kl. 18.30
Prästen och leg. psykoterapeuten vid S:t Lukas, Göran Larsson, föreläser utifrån sin bok ”Rötter och vingar”