Varför blev det vi?

Föreläsning med Lars-Åke Grubbström, om relationer som miljö för utveckling och mognad.

Toner under valven

Denna gång med latinamerikanska orgeltoner.

500 år av reformation

Reformationsåret i Skara stift avslutas 28-31 oktober. Ta del av det gedigna program som erbjuds dessa dagar, i reformationens tecken.

Läs mer ››

Konstafton i S:t Nicolai kyrka

På Alla helgons dag har du möjlighet att njuta av konst och musikupplevelser i S:t Nicolai kyrka. I år ställer Marie-Louise B Gustafsson ut tavlor under temat "mångfald". Kyrkan är öppen från kl. 11.00–24.00, kl. 11.00 Mässa med körmedverkan. Varje hel timme mellan kl. 16.00 och 21.00 framförs levande musik.

Besök kyrkogården på Alla helgons dag

Tänd ett ljus på Alla helgons dag! Besök våra vackra kyrkogårdar, delta på minnesgudstjänst eller någon av våra gudstjänster under helgen.

Musikgudstjänst på Alla helgona helgen

Ett populärt inslag under Alla helgona helgen är musikgudstjänsten "Sånger till tröst" som hålls i Mariakyrkan.

Musikfest i S:t Nicolai kyrka

Tre konserter på två dagar!

Höstkonsert

Frälsningsarméns musikkår med Bo Jennesjö, dirigent.

Reformationen i Sverige

Göran Agrell om hur reformationen förändrade Sverige.

Trio Poseidon, S:t Nicolai kyrka

En av landets mest eftertraktade kammarmusikensembler besöker Lidköping.