Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Nyhetsarkiv

Friluftsgudstjänster

Friluftsgudstjänster blir det på midsommardagen kl. 15.00 samt den 26 juli kl. 15.00 i kyrkparken utanför S:t Nicolai kyrka.


Pilgrimsvandra 9 augusti

Pilgrimsvandring den 9 augusti.
Lidköping - Husaby ca 19 km.


Öppettider på kansliet

För att undvika smittspridning håller kansliet stängt för besökare tillsvidare. Mellan 22 juni och 9 augusti kan vi nås på telefon tisdagar & onsdagar kl. 9.00-12.00. Välkommen att ringa oss på 0510-684 00.

 


Sommarens aktiviteter i kyrkan!

Ta del av sommarens aktiviteter! Musikkvällar, pilgrimsvandringar, barnaktiviteter och mycket annat. 

Läs mer ››


Tips och råd till dig som är hemma.

 Sankt Matteus församling har tillsammans med ett par pensionärer i Vasastan i Stockholm satt ihop en bra lista med tips och råd på vad man kan göra.

Läs mer ››


Andakt i hemmet i coronatid

När vi inte kan träffas i våra kyrkor kanske du vill ha en andakt eller enkel bön hemma. Genom att be och ha andakt regelbundet infinner sig ofta ett inre lugn.


Pilgrimsvandra i sommar

Runtom i stiftet anordnas en rad pilgrimsvandringar, både kortare och längre. Välj om du vill gå ett par kilometer en vardagkväll, vandra en heldag eller vara ute i flera dagar.


Gemensamhetsodling

På vårkanten startade ett nytt projekt i församlingen, en gemensamhetsodling. Odlingen skall främst vara en mötesplats, och deltagarna i gruppen bestämmer tillsammans vad som odlas. Vill du haka på? Kontakta kansliet så förmedlar de kontakten till gruppen.


Kyrkan är öppen!

Låt dig inte luras av byggställningarna!
S:t Nicolai kyrka är öppen för dem som vill skingra tankarna, be, tända ljus och uppleva rofylldheten som kyrkorummet ger.


Behov av mötesplatser

Öppethållandet av S:t Nicolai kyrka har utökats. Kyrkan är sedan en tid tillbaka öppen måndag-lördag. Utöver ordinarie gudstjänster är du välkommen till Öppen dörr på måndagar i Nicolaigården.


« Tillbaka