Retreat & meditation

Möjlighet till stillhet och reflektion. Retreatdagar ebjuds av flera församlingar runt om i Lidköping.

Här kan du lyssna till bibeltexten som du har fått att meditera över om du har anmält dig till retreat på egen hand.

Stillhet och tystnad

Vårt behov av stillhet gör sig påmint på olika sätt för den stressade nutidsmänniskan. Att delta i en Stilla dag är att under tystnadens beskydd få möjlighet att lyssna inåt, på sig själv och på Gud. Stilla dagar erbjuds av flera församlingar runt omkring Lidköping.

Retreat på egen hand

Lidköpings församling erbjuder en kort retreat som du själv kan anpassa för just dig. Avsätt gärna minst en halvdag. Du får tid för exempelvis meditation, promenad och bön. Det finns också möjlighet till samtal med präst eller diakon och besök i Nicolaikyrkan.

Jesus säger: ”Lugn, det är jag. Var inte rädda.”  (Matt 14:27)

Du som anmäler dig kommer att få ett brev hem med några tips och verktyg för din retreat.

24-27 februari kommer Anne eller Maria att finnas i Nicolaikyrkan 11-13.30 för den som vill ha samtal.
Du kan också ringa och boka tid för samtal någon annan tid.

Anmälan senast 16 februari till Anne Blomqvist, diakon, 0510-684 47 eller Maria Dufberg, präst, 0510-684 06.
Det kostar inget att delta.