Retreat & meditation

Möjlighet till stillhet och reflektion. Retreatdagar ebjuds av flera församlingar runt om i Lidköping.

Stillhet och tystnad - RETREAT

Vårt behov av stillhet gör sig påmint på olika sätt för den stressade nutidsmänniskan. Att delta i en Stilla dag är att under tystnadens beskydd få möjlighet att lyssna inåt, på sig själv och på Gud. Retreatdagar erbjuds av flera församlingar runt omkring Lidköping. Just nu inväntar vi vårens planering.

Retreat

Nicolaigården lördag 15 februari

En dag för att varva ner och göra nya upptäckter om Gud och oss själva. I tystnad, bön, stillhet och gemenskap får vi hämta näring och kraft för att leva våra liv på ett hållbart sätt - rotade i Guds kärlek.

Vi inleder dagen tillsammans kl. 9.30, och sedan blir det egen tid i tystnad för vila, promenad, meditaion och bön. Det finns även möjlighet till enskilt samtal. Dagen avslutas med mässa kl. 16.00 i S:t Nicolai kyrka.

Under dagen medverkar Karin Enerbäck, Maria Dufberg, Anne Blomqvist och Mikael Kjell.
Dagen är ett samarbete mellan Lidköpings församling och EFS-kyrkan i Lidköping.
Kostnad 100:- för hela dagen inklusive lunch och fika.
Anmälan senast 10/2: 0708-32 82 26 mikael.kjell@efs.nu
Ange bohov av specialkost.