Retreat & meditation

Möjlighet till stillhet och reflektion. Varannan torsdag hela hösten erbjuds meditation i Mariakyrkan. Retreatdagar ebjuds av flera församlingar runt om i Lidköping.

Stillhet och tystnad - RETREAT

Vårt behov av stillhet gör sig påmint på olika sätt för den stressade nutidsmänniskan. Att delta i en Stilla dag är att under tystnadens beskydd få möjlighet att lyssna inåt, på sig själv och på Gud. Retreatdagar erbjuds av flera församlingar runt omkring Lidköping.

Lördag 13 oktober kl. 9.00-17.00
Stilla dag i Ottersdag Församlingshem
En dag i tystnad med böner, mässa och möjlighet till bl.a. taktil massage och enskilt samtal.

Lördag 10 november kl. 9.30-17.00
Nicolaigården
Retreatdag med introduktion, mässa och stillhet.

I denna folder kan du läsa mer om höstens retreatdagar, och hur du anmäler dig.

Meditation

Välkommen att delta i meditation i Mariakyrkan varannan torsdag, jämna veckor. En introduktion erbjuds kl. 18.30 för dig som inte varit med tidigare. 19.00 börjar meditationen.
Termin löper från 20 september till 29 november, 15 november utgår meditationen.

Ingen anmälan, ingen kostnad. Kontaktperson är Lars Tivemo.