Retreat & meditation

Möjlighet till stillhet och reflektion. Varannan torsdag hela hösten erbjuds meditation i Mariakyrkan. Retreatdagar ebjuds av flera församlingar runt om i Lidköping.

Stillhet och tystnad - RETREAT

Vårt behov av stillhet gör sig påmint på olika sätt för den stressade nutidsmänniskan. Att delta i en Stilla dag är att under tystnadens beskydd få möjlighet att lyssna inåt, på sig själv och på Gud. Retreatdagar erbjuds av flera församlingar runt omkring Lidköping.

I denna folder kan du läsa mer om vårens retreatdagar, och hur du anmäler dig.

Meditation

Välkommen att delta i meditation i Mariakyrkan varannan torsdag, jämna veckor. En introduktion erbjuds kl. 18.30 för dig som inte varit med tidigare. 19.00 börjar meditationen.
Terminens sista meditation har hållits. Vårterminen startar torsdagen 24 januari.

Ingen anmälan, ingen kostnad. Kontaktperson är Lars Tivemo.