Retreat & meditation

Möjlighet till stillhet och reflektion. Varannan torsdag hela hösten erbjuds meditation i Mariakyrkan. Retreatdagar ebjuds av flera församlingar runt om i Lidköping.

Stillhet och tystnad - RETREAT

Vårt behov av stillhet gör sig påmint på olika sätt för den stressade nutidsmänniskan. Att delta i en Stilla dag är att under tystnadens beskydd få möjlighet att lyssna inåt, på sig själv och på Gud. Retreatdagar erbjuds av flera församlingar runt omkring Lidköping.

Meditation

Välkommen att delta i meditation i Mariakyrkan varannan torsdag, jämna veckor. En introduktion erbjuds kl. 18.30 för dig som inte varit med tidigare. 19.00 börjar meditationen.

Ingen anmälan, ingen kostnad. Kontaktperson är Lars Tivemo.

Meditationsgudstjänst

S:t Nicolai kyrka måndag 10 juni kl. 19.00