Jourstädning / Akutstädning i hela Sverige

Behöver du hjälp med akutstädning eller jourstädning efter en oväntad händelse i ditt hem eller på ditt kontor? Vi hjälper privatpersoner, husägare och företag i hela Sverigeområdet med jourstädning vid akuta behov 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan! Ibland uppstår situationer där du behöver någon som kommer och städar omedelbart. Till exempel om en fest har spårat ur och behöver städas upp snabbt eller om det har skett en olycka på en offentlig plats, till exempel i ett trapphus, en hiss eller en lobby, och städningen inte kan vänta. I sådana fall är vi utrustade med nödvändig städutrustning för att hantera situationen.Nödstädningstjänster av hög kvalitet Precis som med våra andra städtjänster kan du förvänta dig en grundlig och robust städning på din tid. För oss är varje städning lika viktig, oavsett om det är en vanlig städning eller en akut städning.

Jourstädning efter en plötslig händelse

Vad betyder “städning i beredskap”? Inom handelsbranschen finns begreppet “jour”, vilket innebär att man arbetar på helger eller kvällar. Ett exempel är en rörmokare som rusar ut mitt i natten för att laga ett rör som spyr ut vatten. Detta förekommer även inom städbranschen, även om det inte är särskilt vanligt. Det finns städföretag som erbjuder städtjänster på din tid. Namnen på dessa tjänster varierar, men din städning innebär att kunderna kan få städhjälp under svåra arbetstider eller med mycket kort varning. Det innebär till exempel att de kan ringa en städhjälp som Akutstädfirma eller Jourstädsverige mitt i natten eller förvänta sig hjälp inom ett dygn. För privatpersoner är detta mindre vanligt.

Panikstädning Sverige

Väldigt få människor behöver sitta hemma och vänta till nästa arbetsdag. Andra föredrar att köpa städtjänster under normala öppettider på grund av de högre priserna utanför öppettider. Med vissa företag kan dock tidspressen bli för hög. Till exempel kan butiker behöva städas snabbt efter en olycka eller få sina fönster rengjorda efter en storm. Många människor shoppar på helgerna, så att visa upp en smutsig butik får en mycket dålig PR-effekt. Snabbt och enkelt, men dyrt. 

Akutstädning i Sverige

Det är förstås väldigt tidsbekvämt att kunna kalla på städhjälp när som helst och se till att hjälpen anländer inom en viss ram. Det är inte ovanligt att leverantörerna fördubbla sina avgifter under jourtid. Det är också kostsamt för företagen att arbeta på natten och helgerna när det gäller löner och personliga som skall ut och jobba. Dessutom är det inte säkert att det finns något arbete under dessa timmar. Dessutom beror priset på efterfrågan på städassistanstjänster. Företag som “bara behöver städa” är också villiga att betala mer än de som gärna har tid att jämföra olika städföretag, få offerter och välja. Detta kan liknas vid varför en liter mjölk är mycket dyrare på en bensinstation än i en ICA-butik.Bensinstationer är ofta öppna dygnet runt och du behöver inte gå långt för att köpa den. Men du betalar ett högre pris för det.