Hjälp oss att hjälpa andra!

Behovet av ekonomiskt stöd från kyrkan är stort, inte bara runt jul. Men i december månad kraftsamlar vi lite extra för att göra julen något mer glädjefylld för de som har det extra svårt. Denna kraftsamling är inte möjlig utan Ditt bidrag!

Skänk en matkasse:

• julgodis/chokladkartong
  • knäckebröd
  • litet paket smörgåsmargarin
  • kaffe/drickchoklad
  • pasta
  • pepparkakor
  • dricka (Julmust el. Coca Cola)
  • färdig gröt (korv)
  • prinskorv/helrökt korv
  • ev. ost
  • ev. köttbullar

Det är bra att färskvaror har hållbarhet över julhelgen.

Inlämningstillfällen:

6 december kl. 16.00–18.00, Nicolaigården
10 december kl. 16.00–18.00, Nicolaigården

Presentkort

Det går även bra att skänka presentkort, antingen till mataffär eller andra affärer, som kan delas ut som julklappar till barn och ungdomar. Summan är givetvis helt upp till dig, men bör inte överstiga 200 kr/presentkort, Tack!

Av praktiska skäl önskar vi få så många kassar och presentkort som möjligt redan den 6:e.

Vi finns även på Framnäs köpcentrum
5 december kl. 16.00-21.00

Här kan du betala en matkasse, som vi sedan ansvarar för att plocka ihop.
Handlarna på Framnäs köpcentrum bjuder på pepparkakor och glögg!

Lillkyrkan på torget

I december månad står representanter från Svenska kyrkan med bössor och samlar in pengar till julutdelningen vid Lillkyrkan på torget. Bemanning onsdagar 10-14, lördagar 10-14 samt söndagar 12-14. Kom förbi och prata lite, ta en pepparkaka!

Övriga ekonomiska bidrag:

Swisch: 123 155 64 06  eller bg: 550-9716, märk er insättning med "julgåva".

Kyrkornas gemensamma sociala kassa

Läs mer om kyrkornas gemensamma sociala kassa och hur deras arbete bedrivs under året.