Hjälp oss att hjälpa andra!

Behovet att ekonimiskt stöd från kyrkan är stort, inte bara runt jul. Men i december månad kraftsamlar vi lite extra för att göra julen något mer glädjefylld för de som har det extra svårt. Denna kraftsamling är inte möjlig utan Ditt bidrag!

Matkassens innehåll:

• julgodis/chokladkartong
  • knäckebröd
  • litet paket smörgåsmargarin
  • kaffe/drickchoklad
  • pasta
  • pepparkakor
  • dricka (Julmust el. Coca Cola)
  • färdig gröt (korv)
  • prinskorv/helrökt korv
  • ev. ost
  • ev. köttbullar

Det är bra att färskvaror har hållbarhet över julhelgen.

Presentkort

Det går även bra att skänka presentkort, antingen till mataffär eller andra affärer, som kan delas ut som julklappar till barn och ungdomar. Summan är givetvis helt upp till dig, men bör inte överstiga 200 kr/presentkort, Tack!

Inlämningstillfällen:

8 december kl. 15.00–18.30, Nicolaigården
12 december kl. 17.00–19.00, Nicolaigården

Av praktiska skäl önskar vi få så många kassar och presentkort som möjligt redan den 8:e.

Övriga ekonomiska bidrag:

Swisch: 123 155 64 06  eller bg: 550-9716, märk er insättning med "julgåva".

Kyrkornas gemensamma sociala kassa

Läs mer om kyrkornas gemensamma sociala kassa och hur deras arbete bedrivs under året.