Pilgrimsvandra

2018-08-28

27 juni - 2 juli
Pilgrimsvandring och pilgrimsfest på Läckö och Lurö. Delta under hela evenemanget, eller utvalda dagar. Programmet innefattar bl.a. föreläsningen "Att gå mot strömmen och mötas på djupet" med Eva Cronsioe i Nicolaigården, båtresa med vandring på Stora Eken, vandring på Lurö, pilgrimsmässa och mycket mer. Ta del av informationsfoldern!  eller kontakta Anders Blom, stiftspedagog, tel. 0511-26230, om du har frågor.

4 juli – 1 augusti
Korta pilgrimsvandringar varje onsdag kl. 18.00 med start från S:t Nicolai kyrka och avslutning i EFS-kyrkan med sommaroasen, fika, sång, musik och bön i Taizéanda.
För info: EFS-kyrkan tel. 0510-204 23 eller info@efslidkoping.se

7 augusti & 14 augusti
Korta pilgrimsvandringar med start från S:t Nicolai kyrka kl. 17.30 och avslutas med kvällsmässa i kyrkan kl. 18.30.
För info: Catrine Lundberg

28 augusti
"en strand vid nådens hav"
Pilgrimsvandring i samband med Vänerveckan från S:t Nicolai kyrka till Truvegården kl. 17.30. Ta gärna med en matsäck!
För info: Anders Kjellqvist

Pilgrimsvandra