S:t Petri Ungdomskör på besök

2019-03-23

Körkonsert

S:t Petri Ungdomskör (SPUK)
Alexander Einarsson, dirigent

Lördag 23 mars kl. 17.00 i S:t Nicolai kyrka

Entré 150 kr, ungdomar <20 fritt, 100 kr för konsertföreningens medlemmar.

S:t Petri Ungdomskör med blandade röster i åldrarna 14-20 år, bildades av Alexander Einarsson 2012. Kören är ansluten till S:t Petri kyrka, Malmö och fokuserar främst på musik ur den västerländska konstmusiken med stora verk av de klassiska mästarna, men sjunger även sånger med influenser av jazz och pop.

Kören har även medverkat i filminspelningar och gudstjänst för Sveriges Radio P1, samt flera gånger samarbetat med Malmö Operas barnkör.  Kören har framgångsrikt deltagit vid internationella tävlingar i körsång.

Sedan 2015 är körens dirigent Alexander Einarsson också kormästare för Göteborgs Symfoniska Kör och den professionella Göteborgs Symfonikers Vokalensemble.

www.facebook.com/SPUK-St-Petri-ungdomskör

Konserten är ett samarrangemang med Lidköpings konsertförening.
Entré 150 kr, umgdomar <20 fritt, 100 kr för konsertföreningens medlemmar

S:t Petri Ungdomskör på besök