Tomas Sjödin föreläser

2018-02-27

I februari gästas vi av Tomas Sjödin som är pastor, föreläsare och författare. Han har skrivit ett tiotal böcker och har blivit en välkänd röst som återkommande värd för Sommar och Vinter i P1.

”Jag hade passerat femtio med god marginal, skrivit mer än tio böcker, hunnit vara församlingspastor i trettio år, fått tre barn och förlorat två av dem, sörjt och lärt mig leva med saknad innan jag insåg att själva poängen med att vara människa är att hitta sin plats. Den plats som nästan kan finnas var som helst i världen, men som gör att drömmar gradvis uppfylls, mening skapas och känslan av att finnas till för någon annan infinner sig.”

Ur boken som har samma namn som föreläsningen:
”Den som hittar sin plats tar ingen annans”

Tisdag 27 februari kl. 18.30 i S:t Nicolai kyrka

Tomas Sjödin föreläser