Välkommen Lars Hernqvist

2019-09-15

En introduktion

Jag har jobbat som organist till största delen i Gbg, senaste 20 åren i Oscar Fredriks kyrka där jag ledde 3 körer och även orkestern Oscar Fredriks Sinfonietta. Ensemblerna har siktats i rutan flera gånger bl. a. i dramaserien Molanders samt Luciamorgon 2015. Numera pensionär och frilans som organistvikarie och körledare. Genom åren har jag publicerat ett stort antal arrangemang för körer i vitt olika genre. Kommer vara stationerad i Sigfridskyrkan och leda Sigfridskören där. Utöver min tjänst i kyrkan har jag fått uppdraget att leda Lidköpings manskör Harmoni som har sin traditionella julkonsert i Nicolaikyrkan.

Välkommen Lars Hernqvist